Hoidot ja hinnasto

Hierontahoidot teen Katin Kauneuskulmassa Korsossa (Korsontie 2, 01450 Vantaa)
Nettiajanvaraukseen pääset tästä

Hoitolahjakortin voit ostaa tästä


SPAhieronnat

SPA hieronta

SPAhieronta on monipuolinen hierontahoito, jossa hieronnan vaikutusta voidaan tehostaa faskiakäsittelyn, vyöhyketerapian, akupunktion ja laserterapian avulla. Käytettävien hoitomenetelmien tarve kartoitetaan yhdessä asiakkaan kanssa hoidon alussa. Hoidon tehostuksena on Bemerhoito.

SPAhieronta lisää kehon ja mielen hyvinvointia ja auttaa monissa ongelmissa.

SPAhieronta sopii esimerkiksi:

 • lihasjännitysten ja liikerajoitusten hoitamiseen ja ennaltaehkäisyyn
 • erilaisten kiputilojen hoitoon
 • päänsärkyjen ja migreenien hoitoon
 • puremalihasongelmien hoitoon
 • aineenvaihdunnan ongelmien hoitoon
 • hormonaalisten ongelmien tasapainottamiseen
 • immuunijärjestelmän vahvistamiseen
 • hermojärjestelmän tasapainottamiseen
 • stressin hoitoon
 • unettomuuden hoitoon
 • rentoutumiseen ja tuomaan hyvää oloa

Faskiahoidossa avataan kehon kalvorakenteita. Faskiat sitovat kehossa kaiken yhteen. Kireä faskia jäykistää kehon liikkuvuutta, heikentää lihasvoimaa ja aiheuttaa kipua. Faskiassa on kuusi kertaa enemmän hermosoluja, kuin lihaksessa, joten usein lihaskivut johtuvat faskian kireydestä. 

SPAhieronnassa käytetään faskian avaamiseen manuaalisen käsittelyn lisäksi syväaaltohoitolaitetta. Se on tehokkain ja kivuttomin hoitomenetelmä faskioiden avaamiseen. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan hyviä tuloksia.

Vyöhyterapiassa stimuloidaan sormin ja vyöhykepuikolla kehossa olevia heijastepisteitä esimerkiksi jalkateristä, sääristä ja korvista. Vyöhyketerapian avulla voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä erilaisia kehon sairaus- ja häiriötiloja. 

Akupunktio on perinteinen kiinalainen hoitomenetelmä, jossa hoidetaan kehon akupisteitä neuloin. Akupisteet sijaitsevat kehon energeettisillä meridiaanilinjoilla. Meridiaanien avaaminen hieronnan ja neulojen avulla tasapainottaa kehon toimintoja ja stimuloi kehon omia parantamismekanismeja.

Laserterapia nopeuttaa kudosvaurion paranemista. Se helpottaa kipuja ja stimuloi solujen toimintaa. Hoito on täysin kivutonta.

Bemer on fysiologinen verisuoniterapialaite. Hoito aktivoi mikroverenkierron toimintaa ja siten tehostaa kaikkea hieronnan vaikutusta. Elimistö saa enemmän happea käyttöön ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Yhden hoidon vaikutus kestää kehossa noin 15-16 tuntia. Bemerhoidon saat SPAhieronnan yhteydessä.

Hinnat: 75€/50min 105€/80min

SPA kuumakivihieronta

Kivihieronnassa yhdistyy tehokas hieronta ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin ja kovettumiin. Lämmön ja hieronnan yhteisvaikutuksena veri- ja imunestekierto lisääntyvät, kuona-aineiden siirtyminen soluista verenkiertoon tehostuu ja hermosto rauhoittuu. Ihanteellinen hoitomuoto syvärentoutusta hakevalle asiakkaalle. Hoidossa tehostuksena bemerhoito.

Hinta: 105€/70min

SPA päähieronta

Hoitopedillä tehtävä kokonaisvaltainen hoitokokemus, joka käsittää selän, niska- hartiaseudun, käsivarsien, pään ja kasvojen alueen tehokkaan ja rentouttavan hieronnan. Hoidossa käytetään lämmintä Shirodaraöljyä. Hoito voidaan kuitenkin asiakkaan halutessa tehdä ilman öljyä. Päähieronta rentouttaa kehoa ja voi tuoda helpotusta mm. unettomuuteen ja päänsärkyihin. Hoidossa tehostuksena bemerhoito.

Hinta: 80€/45min

Purentalihashieronta 

Purentalihasten ongelmat ovat hyvin yleinen vaiva. Kireät purentalihakset voivat aiheuttaa leukaperien ja koko kasvojen alueen kipua ja särkyä, leuan naksumista, päänsärkyä, palan tunnetta kurkussa, tinnitusta jopa huimausta. Purentalihasongelmat ovat usein yhteydessä niska-hartiaseudun kireyksiin.

Kireät purentalihakset voivat johtua bruksauksesta, eli hampaiden yhteen puremisesta ja narskuttelusta tai esimerkiksi purentavirheistä. Stressi saattaa laukaista hampaiden yhteen puremista. Usein hampaiden pureminen tapahtuu yöllä ja aamulla herää leukaperät kipeänä ja kasvojen alue jännittyneenä. Hampaiden narskuttelu kuluttaa hampaiden pintaa ja hammas voi jopa haljeta purulihasten voimasta.

Purentalihasten hieronnassa käsitellään niska-hartiaseudun aluetta, kasvojen ja pään alue ja purentalihakset poskien sisäpinnoilta. Pahimmat kireydet ovat usein suun sisäpuolella. Poskien sisäpintojen hieronnassa käytetään hygieniasyistä kumihanskaa.

Purentalihashieronta rentouttaa tehokkaasti purentaan osallistuvat lihakset. Purentakiskot suojaavat hampaita narskuttelulta, mutta eivät poista narskuttelun syytä.

Purentalihasten hierontaa voidaan tehostaa fasciakäsittelyllä, akupunktiolla ja vyöhyketerapialla tarpeen mukaan.

Hoidon tehostuksena on Bemerhoito.

Hinta: 90€/60min Ensimmäisellä hoitokerralla tehdään alkuhaastattelu ja alkututkimus.

Syväaaltohoito - erikoishoito lihaskalvojen avaamiseen

Faskia on tukikudosten verkosto ilman alkua ja loppua ja yhdistää käytännössä kaiken kehossa - lihaksista luihin, sisäelimistä soluihin.

Yhteen tarttunut faskia vaikuttaa liikkuvuuteen, ja koska faskiassa on 6 kertaa enemmän hermosoluja kuin lihaksissa, voi faskian jumiutuminen johtaa muun muassa kipuihin lannerangassa. "Sairaasta" faskiasta tulee nopeasti huono ketjureaktio. Tästä aiheutuu tulehduksia, heikentynyt nesteiden kierto kehossa, heikentynyt immuunipuolustus - ja kivut tekevät levosta ja palautumisesta haastavampaa.

Syväaaltohoito, eli Swedish Fascia Vibes on uusi faskian/tukikudoksen hoitomuoto, joka lisää liikkuvuutta ja rentoutumista tehokkaasti ja miellyttävästi, vähentää kipuja ja jännitteitä, sekä parantaa verenkiertoa ja nesteiden virtausta. Fascialaitteen hoitopää värähtelee 400-1200 kertaa minuutissa, mikä käynnistää fasciassa liikkeen. Liike leviää syvälle ja laajalle alueelle ja hermosto rentoutuu. 

Suurin osa pitää hoitoa miellyttävänä ja hellävaraisena, mutta samalla myös nopeana ja tehokkaana, ja tulokset näkyvät nopeasti.

Voit varata syväaaltohoidon omana hoitonaan, jolloin hoito voidaan tehdä myös vaatteiden päältä. Hoitokerralla ehditään käsittelemään hyvin yksittäinen ongelma-alue. Hinta: 55€/30min

Syväaaltohoitoa saat myös hieronnan tukihoitona Katin kauneuskulman spahieronnan 50min tai 80min yhteydessä. 


Ayurvedahieronnat - matka Intiaan

Intialainen perinnelääketiede, ayurveda, pohjautuu tuhansia vuosia vanhaan tietouteen. Ayurvedassa ihmistä hoidetaan kokonaisuutena. Siihen kuuluvat kaikki elämän osa-alueet, kuten ravinto, liikunta, meditaatio, jooga ja hierontahoidot.  Hoitojen tavoitteena on kehon ja mielen harmoninen tasapaino ja pitkä, terve elämä. Tasapainoinen keho ei sairastu. Ayurveda auttaa kehoa parantamaan itse itsensä. Ayurvedinen lääketiede on funktionaalista lääketiedettä, jossa vallitsee kokonaisvaltainen ihmiskäsitys, keho-mieli-tietoisuus.


Intialainen koko kehon perinnehieronta

Perinteinen intialainen koko kehon öljyhieronta rentouttaa ja uudistaa kehoa ja mieltä. Hieronnan liikkeet parantavat verenkiertoa, venyttävät lihaksia ja lisäävät nivelten liikkuvuutta. Hoito poistaa kehosta kuona-aineita ja vaikuttaa lymfakiertoon, hengitykseen ja hermostoon lisäten henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Hieronnalla vaikutetaan energiaratoihin, nadeihin. Ayurvedan mukaan sairaus on tukos energiaradassa. Hoidon avulla saadaan elämän energia Prana virtaamaan vapaasti. Prana liikkuu nadien kautta.

Hieronnassa käytetään lämmitettyjä Frantsilan ayurvedisia kylmäpuristettuja luomuyrttiöljyjä. Öljyt auttavat poistamaaan kehosta kuona-aineita ja myrkkyjä ja vahvistavat ja uudistavat kehoa. Jos tiedät oman doshatyyppisi (vata, pitta, kapha), voidaan hoidossa käyttää tyyppisi mukaista öljyä. Muuten käytetään ns. ayurvedista yleisöljyä, joka sopii kaikille doshille.

Hinnat: 100€/50min, 130€/80min

Ayur Balance

Ayur Balance - hieronta on stressiä lievittävä ja rentouttava, mutta samalla syvällisesti lihasjännityksiä poistava koko kehon hierontahoito. Hoito on alun perin tehty sotureita varten vahvistamaan lihaksistoa ja auttamaan kehoa palautumaan. Hoito sopii henkilöille, jotka haluavat tehokasta lihaskäsittelyä. Hoidossa käsitellään lihaksia monipuolisilla otteilla muun muassa kyynärpäitä käyttäen.

Hinta 145€/100min

Intialainen jalkahieronta (Padabhyanga)

Ayurvedinen jalkarefleksologia perustuu perinteiseen intialaiseen jalkahierontatyöskentelyyn. Ayurvedisessä perinteessä onkin jalkahieronnalla hyvin erityinen asema. Hoito muodostuu erilaisista jalkaterän hankaus, sively ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös jalkaterän marmapisteitä. Marmapisteet ovat Pranan, elämänenergian energiakeskuksia. Ayurvedassa käytetään toisinaan hoidoissa avuksi metalleja. Padabhyangassa jalkaterää käsitellään metallisella Kasamaljalla, joka mm. rauhoittaa ja helpottaa myrkkyjen poistumista kehosta.

Hinta 90€/60min

Ku Nye - tiibetiläinen perinnehieronta

Ku Nye on tehokas perinteinen tiibetiläinen kokovartalohieronta. Se rentouttaa lihaksia ja edistää nivelten liikkuvuutta, purkaa kehon ja mielen jännityksiä ja elvyttää aineenvaihduntaa. Hoidossa käytetään lämmintä öljyä.

Hinta 130€/80min

Muut hoidot

Energiahieronta

Terveessä kehossa energia virtaa vapaasti ja vahvasti. Kuitenkin elämän varrella kehoomme ja mieleemme kasaantuu jännityksiä ja tukoksia, jotka voivat aiheuttaa erilaisia oireita ja pidemmällä aikavälillä sairauksia.

Energiahieronnassa keskitytään hengitykseen ja avaamaan energiatukoksia hyödyntäen erilaisia kehoterapiamenetelmiä, kuten energiarefleksologiaa, nivelten liikuttelua ja pehmeää kudosten käsittelyä. Hoito on purkavaa ja samalla hermostoa tasapainottavaa ja stressiä vapauttavaa.

Hinta: 90€/60min


Kasvoakupunktio

Kasvoakupunktio on tehokas, rentouttava ja ihoa kiinteyttävä hoitomuoto, jossa pureudutaan syvällisemmin iho-ongelmien taustasyihin. Kasvoakupunktio on myös hyvä stressin lievittämiseen ja unettomuuden hoitoon.

60 min hoito sisältää niskan, pään ja kasvojen alueen hieronnan ja kasvojen neulottamisen akuneuloilla. Hoitoa tuetaan vartaloneuloilla, jotka valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Akupunktiolla voidaan tasapainottaa kaikkia kehon toimintoja esimerkiksi hormonaalista toimintaa ja stimuloida aineenvaihduntaa.

80 min hoidossa käsitellään lisäksi selkää ja kehon heijastealueita. Eri elimillä on yhteys ihon ongelmiin.  Esimerkiksi maksa ja sappirakko liittyvät ihon rasvaisuuteen, sydän ja ohutsuoli couperosaan.

Hoidossa käytetään energeettisiä Sisin jalokivituotteita. 

Hinta 105€/60min,  135€/80min