Olen valtuutettu Bemer medical business-partner

Tästä pääset Bemersivuilleni ja nettikauppaan


Fysikaalinen BEMER®-verisuoniterapia 

Huom! Kasvanneiden tuotantokustannusten vuoksi Bemerin hinnat nousevat 6,9% 1.8 lähtien. Joten nyt on hyvä aika ostaa itsellesi terveyttä vielä vanhaan hintaan.

Bemer Humanline

Bemer stimuloi tähän tarkoitukseen erikseen suunnitellulla sähkömagneettisella signaalilla rajoittunutta vasomotion-liikettä (verisuonien supistumista) ja parantaa niin tieteellisesti osoitettuna mikroverenkiertoa. BEMER-Setit sisältävät kaiken, mitä tässä hoidossa tarvitaan, ja niitä käytetään hyvin tuloksin kaikkialla maailmassa.

Haluatko tietää lisää hyvän mikroverenkierron merkityksestä sekä, miten voit edistää sitä fysikaalisen BEMER®-verisuoniterapian avulla? Käy silloin myös minun BEMER Partner -sivulla

Monipuoliset maksumahdollisuudet

Voit ostaa Bemerin suoraan tai rahoituksella. Verkkokaupasta voit valita maksutavaksi Klarnan kautta jopa 36kk maksuaikaa.  Yrittäjät saavat ostaa bemerin suoraan ilman ALV-maksua. Pääset luomaan verkkokauppaan omat tunnukset ja kirjautumaan vasemmasta yläkulmasta kohdasta kirjaudu sisään. 

Bemer vuokraus

Voit vuokrata Bemer Evon kauttani koekäyttöön 8 viikoksi. Hinta vuokraukselle on 800€/8 viikkoa. Lisäksi veloitetaan 99€ käsittelymaksu. Mikäli haluat pitää laitteen, vuokrahinta hyvitetään. Käsittelymaksua ei hyvitetä. Laite toimiteen valmistajalta uutena sinulle suoraan kotiin. Vuokraamalla Bemerin kokeilukäyttöön pääset turvallisesti testaamaa, mitä hyötyjä laitteesta on ilman, että sitoudut heti omaan laitteeseen. 

Vuokraan suoraan myös Bemer Classic laitetta, hintaan 70€ viikko. Mukaan saat ohjausyksikön, 1 patjan, spot-lisäosan ja siihen myös punavalohoitopään. Laite tulee noutaa sovitusti Vantaan Korsosta. En lähetä laitetta postitse. Noudon yhteydessä saat käyttöopastuksen. Mikäli tilaat hoitokokeilun jälkeen kauttani itsellesi Bemer Evolaitteen, hyvitän Classic laitteen vuokrausmaksun. Bemer Classicin hoitoteho on ihan yhtä hyvä, kuin uudessa Evolaitteessakin.  Evolaitteessa on uusi ulkonäkö ja paranneltuja käyttöominaisuuksia.

Bemer tuote-esittely

Haluaisitko nähdä bemerin tuote-esittelyn? Ota yhteyttä, niin saat linkin esittelyyn ja kerron sinulle lisää bemeristä,  tiia@luontaishoitolarephlex.fi, p. 045 6525404 ( en vastaa puhelimeen hoitoja tehdessäni, joten voit laittaa minulle soittopyynnön).

Bemer jälleenmyyjäksi

Olisitko kiinnostunut bemer liiketoiminnasta? Bemer tarjoaa jälleenmyyjille mahtavat liiketoimintamahdollisuudet. Bemertyö sopii kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille. Erityistä lisäarvoa se tuo hyvinvoinnin ammattilaisille, kuten fysioterapeuteille, osteopaateille, hierojille ja kauneudenhoidon parissa työskenteleville. Bemer Horse-set on mahtava työkalu hevoshierojille.

Tule mukaan osaksi bemertiimiäni. Saat maailman parhaimman tuotteen myytäväksi, koulutuksia ja tukea. Et joudu ostamaan tuotteita varastoon ja sitomaan omia rahoja kiinni. Saat myymistäsi tuotteista provisiota ja oman nettikaupan käyttöösi. Helppoa ja turvallista. Bemer jälleenmyynnin vaatimuksena on oma Y-tunnus ja kuuluminen ALV-rekisteriin.  Ota yhteyttä niin kerron lisää. 


Bemer Evo
Bemer Evo


Bemer Horseline

Bemer Horse-Set, hyvinvointia hevoselle

BEMER Horse-Set parantaa mikroverenkiertoa, eli pienimpien verisuonien verenkiertoa, edistää aineenvaihduntaa sekä solujen aktiivisuutta ja siten hevosten palautumis- ja tervehtymisprosesseja. Tieteellisesti on myös osoitettu rentouden muuttuvan paremmaksi.

Haluatko tietää lisää siitä, miten BEMER Horse-Set voi edistää hevosesi hyvinvointia? Käy silloin myös minun BEMER Partner -sivulla

Bemer Horseset
Bemer Horseset

Oma Bemermatkani

Ostin ensimmäisen Bemerlaitteeni vuonna 2011. En edes ostanut sitä itselleni vaan hevoselleni. Islanninhevosellani Telpalla oli lihassairaus, jota oli yritetty hoitaa jo kaikella mahdollisella tavalla. Oireet vaan silti pahenivat. Lihassoluja tuhoutui koko ajan ja Telpa ei välillä meinannut edes jaksaa nousta ylös. Vuoteen se ei ollut kuin kävellyt, kun lihasvoimia ei ollut muuhun. 2011 ei ollut vielä hevosille suunnattua Bemerlaitteistoa olemassa. Hevosia hoidettiin ihmisten laitteella laittamalla hoitopatja selkään. Hyvin pian hoitojen aloitettua alkoi Telpan voinnissa näkyä muutosta parempaan ja noin 2 kuukauden jokapäiväisen käytön jälkeen Telpa pystyi hetken jopa laukkaamaan. Lihassolujen tuhoutuminen näkyi sillä, että Telpan virtsa oli aivan punaista. Vaurioituneet lihassolut vapauttavat tuhoutuessaan myoglobliinia, joka värjää pissan punaiseksi. Bemerin käytön myötä Telpan virtsan väri alkoi normalisoitua.

Bemer auttoi Telpaa todella paljon. Lopulta kuitenkin teimme raskaan päätöksen ja päädyimme hevosen lopettamiseen. Kyse oli etenevästä lihassairaudesta, johon ei ollut parantavaa hoitoa olemassa. Jos Bemeristä piti päivänkin tauon, näkyi se seuraavana päivänä, mm. virtsa värjäytyi heti punaiseksi. Telpa tarvitsi hoitoa joka päivä ja silti emme voineet tietää, onko sillä kipuja. Kumpa 2011 olisi jo ollut nykyinen hevosten bemerloimi olemassa. Hoitaminen olisi ollut todella paljon helpompaa, kuin ihmislaitteen käyttäminen.

Telpan tapaus osoitti kuitenkin itselleni, kuinka valtavan hyviä tuloksia mikroverenkierron stimuloiminen tuo vakavankin lihassairauden kohdalla.

Olen nyt käyttänyt Bemeriä 13 vuotta. Ensimmäinen asia, jonka itse huomasin, oli se, että kylmät sormet ja varpaat, joita olin pitänyt ihan normaalina asiana, katosivat. Kylmät sormet ja varpaat ovat merkki mikroverenkierron häiriöstä. Ennen Bemeriä käytin villasukkia usein jopa kesällä, kun varpaat olivat ihan jäässä. Ei tarvitse enää.

Suurimman avun olen Bemeristä saanut uniongelmiini. Itselläni stressi ilmenee todella helposti niin, että unet katoavat. On vaikea nukahtaa ja herään yöllä, enkä saa enää unesta kiinni. Bemerin uniohjelmaa käyttämällä saan unirytmini takaisin. Uniohjelma rauhoittaa hermostoa, joka on elämän stressijaksoissa todella tärkeää. Kukaan meistä ei välty stressiltä. Siksi onkin mahtavaa, että kotona on apuväline, joka tasapainottaa hermostoa ja auttaa kehoa palautumaan.

En voi edes ajatella elämääni ilman Bemeriä. Se on ollut paras investointi ikinä. Mikään ei lopulta ole niin tärkeää, kuin terveys ja tänä päivänä tiedämme, että mikroverenkierron toiminta liittyy ihan kaikkiin kehomme toimintoihin. Suurin osa sairauksista syntyy mikroverenkierron toiminnan häiriöistä.

Usein alamme kaivata terveyttämme, vasta kun menetämme sen. Edelleen puhutaan ihan liian vähän ennaltaehkäisyn merkityksestä. Bemer on lääketieteellinen laite, huipputeknologiaa, joka auttaa kehomme luonnollisia prosesseja toimimaan paremmin.

Bemer Evon hinta on 4490€. Se hinta on mitätön omasta terveydestä. Jos jaamme hinnan vuoden ajalle, maksaa Bemerin käyttö 12,30€ päivässä. Sen jälkeen se on ilmaista. Bemerillä on kolmen vuoden takuu, joten jos laskemme hinnan kolmelle vuodelle, maksaa Bemerin käyttö enää noin 4€ päivä. Sillä saa vaikka yhden suklaalevyn. Bemerin käyttöikä on huomattavasti pidempi, kuin takuuaika. Omat 13 vuotta vanhat laitteeni, joilla on tehty ihan valtava määrä hoitoja (käytetty 13 vuotta päivittäin useita kertoja) toimivat edelleen moitteettomasti. Eli se, mikä voi tuntua alussa kalliilta, onkin todella halpaa.

Käytän Bemeriä myös päivittäin asiakkaillani. Bemer tuo huomattavan lisäarvon hoidolle. Mikä tahansa hoito menee paremmin perille, kun mikroverenkierto on stimuloitu. Hieronnan aikana vapautuu aina kuona-aineita ja hoidon yhteydessä annettu Bemerhoito auttaa kuona-aineita poistumaan ja ne eivät jää pyörimään kudokseen. Bemer onkin upea työväline hierojille ja muille manuaalista kehonhoitoa tekeville. 

Jos haluat lisätietoja Bemeristä, niin ota ihmeessä yhteyttä. Kerron mielelläni lisää ja voidaan miettiä, miten Bemer voisi olla sinulle avuksi.

Bemer Evo
Bemer Evo