Koulutettu hieroja - Luontaishoitaja Tiia Mellin

p. 045 6525 404, tiia@luontaishoitolarephlex.fi 

Uskon, että meillä jokaisella on elämässä oma tarkoituksemme. Elämä on johdattanut minut luontaishoitojen ihanaan maailmaan. Hoitoja olen tehnyt päätyökseni vuodesta 2003 lähtien. Pyrin kouluttamaan itseäni jatkuvasti ja kartuttamaan ammattitaitoani. 

Oma alani on siitä ihana, että voi loputtomasti oppia uutta. Rakastan tehdä hoitoja käsilläni, mutta hyödynnän myös uusinta teknologiaa. Vuonna 2011 törmäsin Bemerhoitoon ja bemer onkin siitä lähtien ollut osa elämääni. Myös asiakkaani saavat bemeriä hoitojen yhteydessä. Kauttani voit myös ostaa ja vuokrata bemerlaitteen. Toinen suosikkilaitteeni on Swedish Fascia vibes, eli syväaaltohoitolaite, jonka avulla saadaan lihaskalvot avattua tehokkaasti, mutta kivuttomasti. Hoidosta onkin tullut yksi asiakkaideni suosikeista. 

Erityisenä mielenkiinnon kohteena on minulla ollut vuosia perinteinen intialainen lääketiede, Ayurveda. Olen ollut Intiassa opiskelemassa erilaisia kehohoitoja.  Ayurvedassa ihminen nähdään kokonaisuutena, jossa keho - mieli- ja henkisyys yhdistyvät. Tämän kokonaisuuden pyrin huomioimaan omassa elämässäni ja hoidoissani. 

Rephlexin logona on Shankhavarta Mudra. Mudra on sanskriitin kieltä ja tarkoittaa lukkoa, sinettiä, elettä. Mudrat ovat eräänlaista sormijoogaa ja ne vaikuttavat mieleen ja kehoon. Shankhavarta Mudra on sisäisen hiljaisuuden ja intuition mudra.  Sanotaan, että se rauhoittaa mieltä, vahvistaa omaa intuitiota ja toimii porttina "kuulla" oman sydämen opetukset. 

Hyvässä hoidossa huomioidaan kaikki aistit. Kiireettömyyden tunne pysäyttää ajan ja luo mahdollisuuden rentoutumiseen ja eheytymiseen. 

Hyvän hoidon lisäksi itselleni tärkeitä asioita ovat hoitoympäristön esteettisyys, tuoksut ja musiikki. 

Tervetuloa eheytymään, nähdään pian hoidossa!

Ajanvaraukseen

Koulutukset

Lähihoitaja

Koulutettu hieroja

Osteopaattinen hierontaterapeutti

Refleksologi eli koko kehon vyöhyketerapeutti

Akupunktiohoitaja

Rentoutusvalmentaja (SHL)

Ayurvedahoitaja

Reikihoitaja

Metamorfinen tekniikka-koulutus

Eläinrefleksologi/-hieroja

Suorittanut ensimmäisenä  Suomessa virallisen koirahierojan ammattinäyttötutkinnon 31.3.2011

Koira-ja hevoshierojakouluttaja

TouchPoint for Dogs-ohjaaja

Equine TouchPoint Therapy - tason 1. ohjaaja

Bemer medical business partner