BEMER-hoidot ja -jälleenmyynti

Olen koulutettu BEMER Medical Business Partner. Kauttani voit ostaa BEMERin.

Lisätietoja BEMER-laitteesta sekä verkkokauppa laitteen ostoon:

Oletko kiinnostunut BEMER-laitteen jälleenmyynnistä? Ota yhteyttä!

Hierontahoitojeni yhteydessä käytän BEMER-hoitoa tukemaan ja parantamaan muita hoitotuloksia. Iho-oireiden hoidossa käytän myös punavaloa, joka stimuloi ihokudoksen uusiutumista.

Laitteen kuvaus

BEMER on ainutlaatuinen, patentoitu verisuoniterapialaite. BEMER-hoitoa käytetään mikroverenkierron stimulointiin. Hoito

BEMER-terapia ei paranna sairauksia, vaan tukee kehon kykyä korjata itse itseään. Jokaisessa solussa on tieto terveydestä. Keho pyrkii terveyteen. BEMER tukee kehon kykyä pysyä terveenä. Bemerhoito on tieteellisesti tutkittu ja hyväksytty hoitomuoto. Se on virallisesti lääketieteellinen itsehoitolaite. Suurin hyöty saavutetaan säännöllisellä käytöllä. Yksi 8 minuutin hoito vaikuttaa kehossa 15 tuntia. Kaksi kertaa päivässä otettu hoito pitää mikroverenkierron kunnossa koko ajan ja keho pääsee parantumaan.

BEMER Veterinary Line

BEMER Veterinary Line on uusi, hevosille suunnattu hoitokonsepti.

Linkki BEMER Veterinary Line -tuote-esitteeseen

Telpa -islanninhevosen tarina

Telpa tuli meille syksyllä 2010. Nuori tamma oli juuri tuotu Islannista ja ihastuimme välittömästi sen kilttiin, lempeään luonteeseen. Telpa oli saanut elää Islannissa vapaata laumaelämää ja otettu vasta alle vuosi sitten ihmisten käsittelyyn. Silti Telpa vaikutti täydelliseltä perhehevostyypiltä luottavaisen luonteensa puolesta, vaikka ei vielä kauheasti osannut ratsastuksen saloja. Ensimmäinen puoli vuotta oli tutustumista puolin ja toisin ja teimme hevosen kanssa lähinnä maastakäsin työskentelyä ja kevyitä maastolenkkejä. Siedätimme hevosta kaikkeen mahdolliseen, kuten autoihin ja autoteillä kulkemiseen, ihmisvilinään, koiriin ja ääniin. Ratsastuksessa keskityttiin perusasioihin. Halusimme edetä kaikessa rauhassa, jotta hevosesta tulisi ehdottoman luotettava lasten ratsu, joka ei säiky mitään ja kestää kaikenlaisen selässä keikkumisen.

Kesällä Telpa lähti kaverinsa kanssa laitumelle. Kesällä teimme maastolenkkejä ja huomasimme ajoittain melkoista liikkumattomuushaluttomuutta. Tämä meni hevosen nuoren iän ja kokemattomuuden sekä kuuman kesän piikkiin.

Laitumelta palattuaan ratastusongelmat jatkuivat. Telpa alkoi pysähtelemään kesken ratsastuksen, seisahtuen hetkeksi aikaa ja jatkaen sitten taas liikkumista. Pian alkoi liikkumiseen tulla suurempia ongelmia. Laukka katosi kokonaan ja myös ravin nostaminen alkoi takkuilemaan. Hevonen muuttui kaikin tavoin haluttomaksi liikkua, myös irtojuoksutuksessa. Kavioiden putsaaminen oli hankalaa, koska hevosella oli suuria vaikeuksia pysyä pystyssä, kun yksi jalka oli ilmassa.

Telpaa hierottiin todella säännöllisesti. Lihaksissa ei koskaan ollut jumeja tai kipeitä kohtia. Veimme hevosen klinikalle tutkimuksiin liikkumishaluttomuuden vuoksi ja siitä alkoikin 1,5 vuoden tutkimusrupeama ja eri klinikoilla ramppaaminen. Telpan lihasentsyymiarvot olivat kohonneet, erityisesti CK, joka viittaa akuuttiin lihasvaurioon. Telpa tutkittiin puolentoista vuoden ajan "päästä varpaisiin", eli käytännössä kaiken kaikkiaan tutkittiin kaikki, mitä hevosesta vain voi tutkia. Lopullinen diagnoosi oli krooninen lihassairaus, syy tuntematon. Ihmisilläkin tunnetaan yli 150 lihassairautta ja todennäköisesti hevosilla on myös lukuisia eri lihassairauksia. Niitä vain ei ole tutkittu siten kuin ihmisten sairauksia. Muilta osin Telpa oli kunnossa.

Olimme yhteydessä ympäri maailmaa lihassairauksiin erikoistuneisiin eläinlääkäreihin, mutta lopullista syytä ei kukaan osannut kertoa. Hoitona voitiin suositella vain säännöllistä liikuntaa, tarvittaessa vaikka pakottamalla ja antamalla mahdollisimman vähäsokerista ruokaa.

Telpan tilanne vaihteli, ja pahimmillaan se oli niin huonossa kunnossa, että hädin tuskin pääsi maasta ylös. Kävely oli hyvin hidasta ja pysähtelyjä tuli muutamien askelien välein. Hevonen ei vain kyennyt liikkumaan. Kaikki energia oli poissa. Talven lumi paljasti että Telpalla oli myoglobinurea: kudosvaurion seurauksena lihaksen proteiinia (myoglobiinia) kulkeutuu munuaisiin ja se värjää virtsan punertavaksi. Tällöin tajusimme, että tätä punaista pissaa esiintyi jo sinä talvella, kun Telpa tuli. Silloin vain ei tullut mieleenkään, että nuori, terve tammani on syypää näihin punaisiin pissaläikkiin.

Aloitimme Telpan väkisinliikuttamisen. Se ei todellakaan ollut halukas vapaaehtoisesti liikkumaan, mutta tuli perässä taluttaessa. Ruokavalio siirrettiin mahdollisimman vähäsokeriseksi ja aloin antamaan sille dr. Eleanor Kellonin suosituksesta asetyyli-l-karnitiini -nimistä aminohappovalmistetta. Hiljalleen kunto alkoi kohentumaan ja saimme Telpan menemään jopa pieniä ravipätkiä. Kaikki liikkuminen vaati kuitenkin suurta ponnistelua.

Marraskuussa 2011 hankin BEMER-hoitolaitteen ja aloin hoitamaan sillä Telpaa päivittäin. Käytännön syistä pystyin antamaan vain yhden hoidon päivässä, mutta se alkoi nopeasti puremaan. Käytin perushoitoa ja 20 minuutin erikoishoitoa. Ensimmäisenä huomasin valtavan energian ja elämänilon lisääntymisen. Hevonen selkeästi piristyi ja alkoi olla aktiivinen. Liikkumiskyvyssä tapahtui suuri muutos. Hevonen alkoi liikkumaan tarhassa ja alkoi jälleen reagoimaan paineeseen. Telpa ei ollut pitkään aikaan reagoinut paineistamiseen, kuten normaali hevonen reagoi. Mitkään hätyyttelyt eivät olleet saaneet sitä liikkumaan, mutta nyt se alkoi väistämään painetta ja sitä pystyi liikuttamaan mm. juoksutusraippaa käyttäen. Irtojuoksutuksessa se alkoi jopa laukkamaan, mitä ei ollut tehnyt 1,5 vuoteen. Kaikki tämä muutos tapahtui parissa kuukaudessa BEMER-hoitojen ja asetyyli-l-karnitiinin aloittamisen jälkeen.

Vaikka tulokset olivat näinkin hienot, oli liikkuminen kuitenkin kaukana normaalista. Telpa tarvitsi aina jonkun maastakäsin avustajan liikutuksessa "hätyyttelemään" sitä liikkumaan. Yksin selästäkäsin sen sai menemään vain käyntiä. Tämä ja päivittäisten hoitojen totaalinen sitovuus sai meidät tekemään lopulta raskaan päätöksen ja Telpa lopetettiin helmikuussa 2012.

BEMER-hoitojen avulla pissan väri normalisoitui, mutta jos yksikin päivä jäi välistä, oli pissa taas punaista. Tämän hyvin vakavan, kroonisen sairauden kautta huomasi päivittäisen hoidon tärkeyden. Tila meni heti huonommkaksi ilman BEMERin antamaa stimulaatiota keholle. Jos olisimme itse asuneet paikassa, jossa hevonen olisi voinut asua pihassamme ja sitä kautta hoitojen antaminen olisi ollut helpompaa ja hevosen ylläpitokustannukset olisivat olleet halvemmat, olisi ollut mielenkiintoista jatkaa BEMER-hoitojen antamista. Pystyimme antamaan hoitoa vain kerran päivässä. Mitä olisikaan tapahtunut, jos hoitoa olisi annettu 2 kertaa päivässä? Tämän kokemuksen perusteella voin todella suositella BEMERin käyttöä lihassairauksien hoidossa.

Alunperin Telpan vuoksi hankittu laite on jatkanut meidän muiden perheenjäsenten hoitamista. Itse käytän BEMERiä päivittäin ja oma hyvinvointini on lisääntynyt sen myötä. ääreisverenkierto on huomattavasti parantunut ja enää ei tarvitse palella. Tämän huomaan hyvin etenkin sormista ja varpaista. Erityisesti olen saanut apua uniohjelmasta, jota käytän joka yö. Aiemmin heräilin aina öisin, usein monta kertaa. Bemerin kanssa on unenlaatu parantunut ja yöheräämiset ovat jääneet pois. Tämä tietysti vaikuttaa kaikkeen jaksamiseen. Koirammekin saavat BEMER-hoitoa joka päivä, koska änkeävät nukkumaan sänkyymme. Erityisesti huomaan positiivisia muutoksia 11-vuotiaassa koiravanhuksessamme, joka on piristynyt ja liikkuu todella lennokkaasti. Koiramme hakeutuvat patjalle ja selvästi nauttivat hoidosta. Eläimet eivät ota mielellään vastaan mitään hoitoa, joka on luonnotonta niiden keholle.